​Aktiviteter i Svaneke

​Torvedag

Hver onsdag og lørdag er der Torvedag i Svaneke. Her kommer lokale og sælger lokalprodeucerede produkter, samt en del kunst håndværk.

Hønseskidning

​Er du en spillefugl, har du mulighed for at prøve lykken til Hønseskidning.

Byvandring

Svanekes venner arrangerer byvandringer med en lokal guide, som fortæller om Svaneke før og nu.

Hestevognskørsel

I forbindelse med torvedagen er det muligt at få en tur i hestevogn

Snapsetur

Der bliver arrangeret snapseture i omegnen af Svaneke. En erfaren guide vil vise og fortælle om urter, som kan bruges til at lave din egen snaps

Svanekegården

På Svanekegården bliver der gennem hele sæsonen afholdt forskellige arrangementer. Her er musik, foredrag, udstillinger mm.

Velotræf

Sidste weekend i juni er der Velotræf i Svaneke. Lørdag formiddag afholdes "Stjerneløbet", hvor man på Torvet har start og mål. Deltagerne er iklædt flotte gule t-shirt og kører race og at vinde trofæet. Læs mere her.

Har du spørgsmål?

Hullehavn Camping kan kontaktes pr. telefon på +45 56 49 63 63. For yderligere kontakinfo:

Campingplads 10 minutter fra Svaneke

Fra pladsen tager det blot 5-10 minutter at gå langs vandet ind til Svaneke, som er kåret til Danmarks smukkeste købstad. Byen er meget charmerende med mange bindingsværkshuse og byder på en masse kunst og kultur. Og meget der kan behage smagsløgene.

Hullehavn Camping er også et godt udgangspunkt for at opleve mere af Bornholm – blandt andet det klipperige Nordbornholm eller sandstrandene på Sydbornholm. Vi håber, du er blevet fristet til at komme og besøge os!

Elsebeth og Kim 

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 200 anmeldelser fra Facebook og Google

Følg os på​ Facebook

Hullehavn Camping ApS

Velkommen til Hullehavn Camping. Vi er en skøn campingplads beliggende i Svaneke på Bornholm. Pladsen har en af de smukkeste beliggenheder i Danmark.

CVR: 29134715

Se vores brochure her.