Campingvogn, autocamper eller teltvogn

Overnatning i naturskønne omgivelser​

Drømmer du om en overnatning i skønne naturomgivelser? Så kan du med fordel besøge Hullehavn Campingplads. Her tilbyder vi forskellige overnatningsformer alt efter dine ønsker og behov. Vi er beliggende i Svaneke på Bornholm, og hos os er alle gæster velkomne.

Uanset om du medbringer din egen campingvogn eller ønsker at benytte dig af udlejning af campingvogn på campingpladsen, så har du mulighed for det hos os. Pladsen ligger på en fredet grund helt ud til Østersøen. Derfor kan du forvente skønne naturområder og dejlige pladser i læ. Du kan derfor trygt tage en overnatning her hos os.

Vi tilbyder overnatning på dine præmisser

Vi har flere områder til campingvogne og campere på campingpladsen. Nogle ligger i første række, nogle i et åbnet område, og nogle i lunde med træer. Du kan komme med din egen campingvogn, autocamper eller teltvogn. Dog er det også muligt at leje en campingvogn med fortelt til en god pris. Vores udlejningscampingvogne ligger fordelt rundt på pladsen.​

På campingpladsen finder du gode og rene toiletter, samt bad. Derudover har vi et funktionelt køkken til rådighed. I vores lille kiosk kan du få alt fra lækre is til frisk morgenbrød. 

Vælger du at tage en overnatning her hos os, er du garanteret gode priser, selvom campingpladsens samlede kvalitet er høj.

Kontakt os for yderligere information

Vi er altså en billig campingplads beliggende i et af Danmarks skønneste og smukkeste områder. Her tilbydes forskellige former for overnatninger efter dine ønsker og behov. Kunne du tænke dig yderligere informationer, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon: 56 49 63 63 eller skriv på mail: mail@hullehavn.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​​


​Se billeder af camping med campingvogn herunder

Har du spørgsmål?

Hullehavn Camping kan kontaktes pr. telefon på +45 56 49 63 63. For yderligere kontakinfo:

Campingplads 10 minutter fra Svaneke

Fra pladsen tager det blot 5-10 minutter at gå langs vandet ind til Svaneke, som er kåret til Danmarks smukkeste købstad. Byen er meget charmerende med mange bindingsværkshuse og byder på en masse kunst og kultur. Og meget der kan behage smagsløgene.

Hullehavn Camping er også et godt udgangspunkt for at opleve mere af Bornholm – blandt andet det klipperige Nordbornholm eller sandstrandene på Sydbornholm. Vi håber, du er blevet fristet til at komme og besøge os!

Elsebeth og Kim 

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 200 anmeldelser fra Facebook og Google

Følg os på​ Facebook

Hullehavn Camping ApS

Velkommen til Hullehavn Camping. Vi er en skøn campingplads beliggende i Svaneke på Bornholm. Pladsen har en af de smukkeste beliggenheder i Danmark.

CVR: 29134715

Se vores brochure her.