​Camping med havudsigt og flotte faciliteter

Søger I camping med havudsigt? Hvis det er tilfældet, er I havnet det helt rette sted. Hos Hullehavn Camping tilbyder vi campingferie med familiecamping tæt på Svaneke og Nexø, og vi har mange besøgende fra hele Bornholm. Vi ligger på Hullehavn, og det har vi gjort siden 2016, og i 2018 kunne vi byde vores gæster velkommen i vores yderst flotte villatelte.

Vi har desuden givet legepladsen et løft, hvor vi har fået en ny karrusel samt udskiftet både hoppepude og gyngestativ. 

Familiecamping med smuk beliggenhed

Fra vores campingplads kan man gå langs vandet helt ind til Svaneke, og det tager ikke mere end 5-10 minutter. Svaneke er en yderst charmerende by, der byder på masser af spændende kultur og kunst, og derudover finder I mange bindingsværkshuse og meget, der kan behage jeres smagsløg. Vores campingplads er derfor et rigtig godt udgangspunkt, hvis I ønsker at opleve mere af Bornholm. I kan enten ligge på en strand i syd eller se de flotte klipper i nord.

Søger I således et feriested med familiecamping til en billig pris, hvor I kan tage hen med hele familien, kan vi tilbyde skøn camping med havudsigt!

Ring for et godt tilbud på jeres næste campingferie

Vil I gerne på camping med havudsigt, er I kommet til det rigtige sted. Vi tilbyder familiecamping og campingferie, hvor I overnatter i et stort og flot telt, og hvor børnene kan lege på legepladsen. Vi ligger tæt på strand og de charmerende byer Svaneke og Nexø, hvorfor vi kan byde på oplevelser for alle, og netop derfor rejser rigtig mange besøgende hertil. Ønsker I at høre mere om vores fordelagtige priser, skal I være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Det kan I enten gøre ved at ringe til telefon: 56 49 63 63 eller ved at sende en besked til mail: mail@hullehavn.dk. Vi glæder os rigtig meget til at se jer, når I skal holde campingferie hos os!

Har du spørgsmål?

Hullehavn Camping kan kontaktes pr. telefon på +45 56 49 63 63. For yderligere kontakinfo:

Campingplads 10 minutter fra Svaneke

Fra pladsen tager det blot 5-10 minutter at gå langs vandet ind til Svaneke, som er kåret til Danmarks smukkeste købstad. Byen er meget charmerende med mange bindingsværkshuse og byder på en masse kunst og kultur. Og meget der kan behage smagsløgene.

Hullehavn Camping er også et godt udgangspunkt for at opleve mere af Bornholm – blandt andet det klipperige Nordbornholm eller sandstrandene på Sydbornholm. Vi håber, du er blevet fristet til at komme og besøge os!

Elsebeth og Kim 

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 200 anmeldelser fra Facebook og Google

Følg os på​ Facebook

Hullehavn Camping ApS

Velkommen til Hullehavn Camping. Vi er en skøn campingplads beliggende i Svaneke på Bornholm. Pladsen har en af de smukkeste beliggenheder i Danmark.

CVR: 29134715

Se vores brochure her.