Overnat med egen Campingvogn, autocamper eller teltvogn

Kommer du med campingvogn, vil vi anbefale, at du kører hertil via Nexø, selvom GPS’en siger noget andet. Så slipper du for køre gennem de smalle gader i Svaneke.

Når du booker en plads hos os, er det vigtig vi ved, hvor stor din campingvogn eller autocamper er – især hvis det er en stor vogn du kommer med. Vores pladser varierer meget i størrelse. Vi ligger på fredet grund og vi må derfor ikke planere, så det er en god ide at medbringe kiler.

Praktisk info

Ankomst

Den bestilte plads er til rådighed kl. 12 på ankomst.

Afrejse

Den bestilte plads skal være forladt kl. 12 på afrejsedagen. Den dato der står på bekræftelsen.

Har du spørgsmål?

Hullehavn Camping kan kontaktes pr. telefon på +45 56 49 63 63. For yderligere kontakinfo:

Campingplads 10 minutter fra Svaneke

Fra pladsen tager det blot 5-10 minutter at gå langs vandet ind til Svaneke, som er kåret til Danmarks smukkeste købstad. Byen er meget charmerende med mange bindingsværkshuse og byder på en masse kunst og kultur. Og meget der kan behage smagsløgene.

Hullehavn Camping er også et godt udgangspunkt for at opleve mere af Bornholm – blandt andet det klipperige Nordbornholm eller sandstrandene på Sydbornholm. Vi håber, du er blevet fristet til at komme og besøge os!

Elsebeth og Kim 

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 200 anmeldelser fra Facebook og Google

Følg os på​ Facebook

Hullehavn Camping ApS

Velkommen til Hullehavn Camping. Vi er en skøn campingplads beliggende i Svaneke på Bornholm. Pladsen har en af de smukkeste beliggenheder i Danmark.

CVR: 29134715

Se vores brochure her.