Aktivit​eter ved pladsen

​Syd øst for Paradis

Lige ved siden af campingpladsen ligger den lille cafe "Syd øst for paradis". Her er det muligt at købe lidt til ganen - både mad og drikke. I løbet af sommeren kommer der forskellige kunstnere og spiller om aftenen.

Yoga på stranden

​Kl. 8 om morgnen er det muligt at deltage i en yoga time på stranden. Du skal bare medbringe en måtte.

Kildefest og Skt. Hans bål

​I Svaneke er der tradition for at holde Kildefest til Skt. Hans. Konfirmanderne laver blomster opsatser rundt om i byen. Der er fakkeltog ud til Skt. Hans bålet, som så tændes og der er sang og båltaler. Det er muligt at købe mad og drikke

Har du spørgsmål?

Hullehavn Camping kan kontaktes pr. telefon på +45 56 49 63 63. For yderligere kontakinfo:

Campingplads 10 minutter fra Svaneke

Fra pladsen tager det blot 5-10 minutter at gå langs vandet ind til Svaneke, som er kåret til Danmarks smukkeste købstad. Byen er meget charmerende med mange bindingsværkshuse og byder på en masse kunst og kultur. Og meget der kan behage smagsløgene.

Hullehavn Camping er også et godt udgangspunkt for at opleve mere af Bornholm – blandt andet det klipperige Nordbornholm eller sandstrandene på Sydbornholm. Vi håber, du er blevet fristet til at komme og besøge os!

Elsebeth og Kim 

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 200 anmeldelser fra Facebook og Google

Følg os på​ Facebook

Hullehavn Camping ApS

Velkommen til Hullehavn Camping. Vi er en skøn campingplads beliggende i Svaneke på Bornholm. Pladsen har en af de smukkeste beliggenheder i Danmark.

CVR: 29134715

Se vores brochure her.