Leje af campingvogn med udstyr og fortelt

Har du ikke prøvet camping før, eller har du ikke egen campingvogn eller autocamper, tilbyder vi udlejning af campingvogn. Campingvognen er indflytningsklar, når du tjekker ind. De ligger med udsigt eller kig til Østersøen og klippekysten. Egetræerne i Lunden kan give lidt skygge for morgensolen.

Lej en campingvogn hos Hullehavn Camping! Vi holder til tæt på Svaneke og Nexø på Bornholm, hvor vi har gæster fra hele Danmark. 

Lej en campingvogn med køkken og toilet

Ved leje af campingvogn stiller vi vores gode og store campingvogne til rådighed. De er indrettet med fem permanente sovepladser – en dobbeltseng forrest i vognen og  køjepladser bagerst længde 180 cm og nederste køje er 160 cm. Bemærk, at køjerne har en max belastning på 70 kilo. Siddegruppen ved køkkenafsnittet kan desuden omdannes til en soveplads. Der er dyner og hovedpuder til 4 paersoner i vognen.

Ved leje af campingvogn hos os får du et køkkenafsnit, der har:

 • Køleskab
 • Gaskomfur med 3 blus
 • Håndvask
 • Kaffemaskine
 • Elkedel
 • Diverse køkkengrej
 • Service til 5 personer

Vognen har desuden et lille toilet med håndvask. Det er muligt at opvarme vognen, hvis dette ønskes. Det 18 kvadratmeter store fortelt har fast trægulv med pålagt tæppe. Her findes havebord og fem stole samt en lille kuglegrill.

Praktisk information omkring leje af campingvogn

 • Campingvogne og fortelte er røgfri og husdyrfri (det er dog tilladt at medbringe husdyr i vogn 506)
 • Lejer står selv får rengøring af vogn, fortelt og udstyr inden afrejse
 • Husk at medbringe sengelinned, karklude og viskestykker
 • Der kan tjekkes ind fra kl. 15.00. Afrejse er senest kl. 11.00, medmindre andet er aftalt på forhånd med lejrchefen
 • Prisen for leje af campingvogn er inkl. forbrug af strøm, gas og fra 1-4 personer. Er I mere end 4 personer, skal der betales for ekstra personer.
 • Der er plads til max 5 personer i en vogn.

Ring eller skriv for at få en billig pris på camping

Men hvad koster det at leje en campingvogn? Er du interesseret i leje af campingvogn på Bornholm, skal du ikke tøve med at kontakte vores campingplads nær Svaneke og Nexø for mere information om priser og muligheder.

Kontakt os allerede i dag på telefon: 56 49 63 63 eller mail: mail@hullehavn.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?

Hullehavn Camping kan kontaktes pr. telefon på +45 56 49 63 63. For yderligere kontakinfo:

Campingplads 10 minutter fra Svaneke

Fra pladsen tager det blot 5-10 minutter at gå langs vandet ind til Svaneke, som er kåret til Danmarks smukkeste købstad. Byen er meget charmerende med mange bindingsværkshuse og byder på en masse kunst og kultur. Og meget der kan behage smagsløgene.

Hullehavn Camping er også et godt udgangspunkt for at opleve mere af Bornholm – blandt andet det klipperige Nordbornholm eller sandstrandene på Sydbornholm. Vi håber, du er blevet fristet til at komme og besøge os!

Elsebeth og Kim 

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 200 anmeldelser fra Facebook og Google

Følg os på​ Facebook

Hullehavn Camping ApS

Velkommen til Hullehavn Camping. Vi er en skøn campingplads beliggende i Svaneke på Bornholm. Pladsen har en af de smukkeste beliggenheder i Danmark.

CVR: 29134715

Se vores brochure her.