Teltcamping med mange muligheder

Drømmer du om teltcamping? I så fald er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Hullehavn Camping tilbyder vi teltcamping i Danmark – tæt på Svaneke og Nexø på Bornholm. På vores campingplads får du flere valgmuligheder, og du kan helt selv vælge, om du ønsker at bo i dit eget telt, eller om du gerne vil leje et villatelt hos os.

Vi har flere teltområder, hvor én af disse er bilfri, mens et andet ligger ned mod vandet, og det er her, du kan leje et villatelt. Endvidere har vi et område til mindre telte, og det ligger helt ude på kanten af klipperne, hvorfor det har en helt fantastisk udsigt. Endelig kan vi tilbyde et område, der er mere skyggefuldt og stille.

Kom på teltcamping tæt på landets smukkeste købstad

Grundet vores mange forskellige teltområder, vil du altså med garanti kunne få den type campingferie med teltcamping, som du foretrækker. Det skal desuden nævnes, at vores campingplads er et rigtig godt udgangspunkt for dig, der ønsker at se Bornholm, da pladsen kun ligger 5-10 minutter fra Svaneke. Svaneke er kåret til landets smukkeste købstad, hvilket ikke er så mærkeligt grundet byens spændende kunst og kultur, mange bindingsværkshuse og meget andet, der kan behage smagsløgene.

Derudover kan du nemt og hurtigt komme fra vores plads til sandstrandene i syd eller klipperne i nord.

Kontakt os allerede i dag for mere information

Søger du teltcamping, er vi de rette at tage kontakt til. Vi tilbyder flere teltområder, så du kan få lige præcis den ferie, du drømmer om. Derudover ligger vi tæt på Svaneke, Nexø, strand og klipper, hvorfor vi er den oplagte campingplads at besøge, hvis du ønsker at opleve Bornholm. Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller har du nogle spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan enten sende en besked til mail: mail@hullehavn.dk – eller du kan ringe til telefon: 56 49 63 63. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Praktisk info

Booking og betaling

​Book online ved at klikke her: https://v3.onlinebooking.dk/v3hulle?

Hvis du mangler link til betalings side klik her: https://payment.onlinebooking.dk/pay/default.aspx?siteid=hulle&message=

Ankomst

Den bestilte plads er til rådighed kl. 12 på ankomst.

Afrejse

Den bestilte plads skal være forladt kl. 12 på afrejsedagen. Den dato der står på bekræftelsen.

Har du spørgsmål?

Hullehavn Camping kan kontaktes pr. telefon på +45 56 49 63 63. For yderligere kontakinfo:

Campingplads 10 minutter fra Svaneke

Fra pladsen tager det blot 5-10 minutter at gå langs vandet ind til Svaneke, som er kåret til Danmarks smukkeste købstad. Byen er meget charmerende med mange bindingsværkshuse og byder på en masse kunst og kultur. Og meget der kan behage smagsløgene.

Hullehavn Camping er også et godt udgangspunkt for at opleve mere af Bornholm – blandt andet det klipperige Nordbornholm eller sandstrandene på Sydbornholm. Vi håber, du er blevet fristet til at komme og besøge os!

Elsebeth og Kim 

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 200 anmeldelser fra Facebook og Google

Følg os på​ Facebook

Hullehavn Camping ApS

Velkommen til Hullehavn Camping. Vi er en skøn campingplads beliggende i Svaneke på Bornholm. Pladsen har en af de smukkeste beliggenheder i Danmark.

CVR: 29134715

Se vores brochure her.