Diverse​

Lidt om os. Vi har været på Hullehavn siden 2016, hvor vi havde et ”prøveår”. Det var en fantastisk mulighed for at prøve campinglivet af. Vi var heldigvis ikke i tvivl om, at vi gerne ville overtage pladsen. Det tog lidt tid at få alt på plads. Vi skrev under i slutningen af februar 2017. Så fik vi travlt. Vi satte vores lejlighed på indre Nørrebro til salg. Det gik heldigvis stærkt. 1. april skulle vi være ude og rykkede til Hullehavn. 1. maj 2017 kunne vi byde velkommen til vores plads.

Der har været campingplads siden XXXX. I starten var det fyrmesteren, som var lejrchef.

I 2018 kunne vi byde velkommen til gæster i vores nye, flotte villatelte. Legepladsen fik også et løft med udskiftning gyngestativ og hoppepude, samt en helt ny karrusel.

Her i 2019 kan vi vise vores flotte nye udlejnings campingvogne med fortelt frem.

Har du spørgsmål?

Hullehavn Camping kan kontaktes pr. telefon på +45 56 49 63 63. For yderligere kontakinfo:

Campingplads 10 minutter fra Svaneke

Fra pladsen tager det blot 5-10 minutter at gå langs vandet ind til Svaneke, som er kåret til Danmarks smukkeste købstad. Byen er meget charmerende med mange bindingsværkshuse og byder på en masse kunst og kultur. Og meget der kan behage smagsløgene.

Hullehavn Camping er også et godt udgangspunkt for at opleve mere af Bornholm – blandt andet det klipperige Nordbornholm eller sandstrandene på Sydbornholm. Vi håber, du er blevet fristet til at komme og besøge os!

Elsebeth og Kim 

Følg os på​ Facebook

Hullehavn Camping ApS

Velkommen til Hullehavn Camping. Vi er en skøn campingplads beliggende i Svaneke på Bornholm. Pladsen har en af de smukkeste beliggenheder i Danmark.

CVR: 29134715